Pentru detalii si comenzi:

telefon: 0241856625 (intre orele 11 si 16) sau e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

LIVRAM IN ORICE TARA (cu posta, curier sau autocar)

 

ANUNT:

Manastirea are de vanzare o masina de brodat Comelect cu 2 capete cu aria de brodare totala de 140x50 cm (la fiecare cap 70x50 cm) aflata in stare perfecta de functionare la pretul de 9000 euro. Cu ajutorul lui Dumnezeu noi am reusit sa achizitionam o masina de brodat cu mai multe capete si de aceea dorim sa o vindem pe aceasta. Mai multe informatii la tel 0241856625.

Nota importanta

Termenii serviciului

Intrucat produsele noastre nu se realizeaza in serie pot exista unele diferente intre poza de pe site si produsul final in ceea ce priveste nuanta materialului, galonul folosit, margelele aplicate etc. in functie de materiile prime existente la momentul respectiv. Comandand de pe site sunteti de acord cu aceste posibile diferente.

Pentru a va informa despre posibilitatea existentei unor astfel de diferente in privinta produsului pe care doriti sa-l comandati va rugam sa ne contactati.